martes, 16 de septiembre de 2014

Paula es hija de una amiga

Habréis oído hablar del caso de Paula, la fotógrafa detenida durante los sucesos de Can Vies. Resulta que es hija de una amiga, que la conocemos y sabemos a ciencia cierta que está siendo víctima de la injusticia. Os ruego vuestra ayuda para difundir esta información y pedir su absolución. 
Mil gracias

Ja ha passat un temps de l’efecte Can Vies, quan el barri de Sants es va manifestar per mostrar el rebuig davant l’abús de poder i l’atac que suposa enderrocar un CSA amb 17 anys d’història. Però no va ser només per Can Vies que es va sortir al carrer, sobren motius per escoltar el crit d’un poble que està fart de sostenir la crisis/estafa, les polítiques de destpatx, la corrupció generalitzada, el poder de les oligarquies familiars adinerades, les reformes de lleis que està fent l’autoritat castradora per imposar el seu codi de premis i càstigs, les retallades als drets bàsics conquerits per les generacions anteriors i un llarg i trist etc.

Durant la semana de les protestes va haver-hi molta arbitrarietat política i brutalitat policial, on moltes companyes van ser identificades, detingudes i agredides. Entre elles hi ha la Paula, fotògrafa i veïna de Sants que mentres treballava documentant la realitat que s'estava vivint al carrer aquells dies, va patir l’agressió verbal i física dels Mossos d'Esquadra causant-li un seguit de fissures en ser retinguda de manera forçada i posteriorment detinguda, a més de trencar-li l’equip fotogràfic.

Ara, l'acusen de presumptes accions que ella no va fer i també d’haver agredit físicament un Mosso d’Esquadra causant-li una baixa laboral de 13 dies, entre altres falses acusacions, demanant per la Paula una condemna de CINC ANYS I 10 MESOS DE PRESÓ.  Família, amigues i companyes volem visibilitzar la injustícia que estem patint i demanar suport i solidaritat tant per ella com per totes les altres companyes represaliades de l’efecte Can Vies que s'enfronten a durs procediments judicials per reclamar i lluitar per la justicia i la veritat.

La protesta social no es delicte. Documentar-la, tampoc. No a la llei Mordassa. Contra la repressió i la impunitat institucional, solidaritat!


La frase del día: En tiempos de injusticia es peligroso llevar la razón.
Desconocido

No hay comentarios: